Vols viatjar gratis per Europa? Així és com ho pots fer!

per Redacció, el 23 d'abril de 2024 a les 11:00
Tens 18 anys o estàs a punt de fer-los i t'agrada viatjar? Doncs has de saber que la Unió Europea ofereix fins a 35.000 bons de transport gratuït per tal que les noves generacions puguin descobrir Europa.

Com pots aconseguir el teu bo?


El requisit indispensable per poder demanar aquest bo és que aquest curs compleixis 18 anys. Per tant, has d'haver nascut entre l'1 de juliol del 2005 i el 30 de juny del 2006.

A més, has de ser ciutadà o resident en alguns dels estats membres de la UE o en algun dels països associats al programa Erasmus+.


Si compleixes els requisits, t'hauràs d'inscriure al web de DiscoverEU, on hauràs d'omplir un formulari amb el teu número de DNI, passaport o targeta de residència, així com respondre una sèrie de preguntes.

Tens temps per registrar-te fins al 30 d'abril a les 12 del migdia!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: