La Unió Europea suspendrà TikTok Lite?

per Redacció, el 23 d'abril de 2024 a les 11:00
La Comissió Europea ha amenaçat amb suspendre TikTok Lite, la nova app de TikTok que paga als usuaris per veure i interactuar amb vídeos.

Sembla que la plataforma ha infringit la nova llei de Serveis Digitals per no haver respost un requeriment d'informació sobre riscos. És per això que l'executiu comunitari ha obert un expedient sancionador a TikTok i li ha donat un nou termini, fins demà 24 d'abril.

Així ho ha advertit el comissari europeu de Mercat Interior, Thierry Breton: "Si TikTok no proporciona proves convincents de la seva seguretat, cosa que no ha fet fins ara, estem disposats a activar les mesures provisionals de la llei de serveis digitals, inclosa la suspensió del programa de recompenses TikTok Lite".
 
Així doncs, si la plataforma no respon, dijous es podria suspendre TikTok Lite a Espanya i França.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: