7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 24 d'abril de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Jo em parlava amb un noi molt més gran que jo fins que un dia vam quedar i ens vam liar, després d'assabentar-se de la meva edat em va fer un ghosting que mare meva. Va passar el temps i jo no me'n recordava fins que el nostre professor es va posar malalt i va haver d'agafar la baixa i al següent dia el substitut era el mateix noi amb el que em parlava... Vam acabar follant a consergeria, quina por vam passar.

Noi, 16 anys
Em vaig liar amb la meva millor amiga a un campionat d'Espanya. Vam continuar tenint contacte i a una festa se'm va llençar i ara volem repetir i ho continuem fent en secret.

Noia, 14 anys
Estic molt pillada del meu primer lio. El problema està en el fet que té nòvia... M'he liat amb altra gent per intentar-lo superar, però se'm fa impossible. NECESSITO AJUDA URGENT!

Noi, 18 anys
Crec que m'agrada l'amiga de la meva cosina. Ma cosina no ho sap però vam estar una setmana tenint alguna cosa però no va servir de res. Ara no sap si vol tenir alguna cosa o no, que faig?

Noia, 15 anys
Doncs un dia vam anar a Barcelona a una polleria i em vaig comprar una de gominola, caramel, i a la nit li vaig posar un plàstic i me la vaig posar pel cony.

Noia, 14 anys
Avui a la tarda el meu gat estava miolant al menjador i quan l'he anat a cridar des de les escales perquè pugés, en comptes de dir-li pel seu nom li he dit pel nom del noi que m'agrada. El meu pare estava allà i s'ha quedat flipant, a més sap qui és i tal... Crec que l'he cagat molt.

Noia, 13 anys
Fa res em vaig deixar amb el meu quasi alguna cosa i ara m'agrada el mateix que la meva millor amiga que porta pillada d'ell 1 any i mai li ha fet cas i no li puc dir perquè segur que s'enfada amb mi.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: