Aquests cicles formatius tindran un mòdul de català el curs que ve

per Redacció, el 24 d'abril de 2024 a les 11:00
El govern ha anunciat que a partir del proper curs 2024-2025 alguns cicles de formació professional inclouran un mòdul de Català Professional.

Concretament, ho faran els cicles que impliquin una atenció a les persones. És a dir, els de l'àmbit d'administració i gestió; comerç i màrqueting; hostaleria i turisme; sanitat; i serveis socioculturals.


Es tracta d'una mesura que pretén fomentar l'ús de la llengua catalana en aquests estudis, però també l'ocupabilitat de l'alumnat.

A més, el curs que ve també s'augmentaran els cursos per aconseguir certificats professionals, els quals s'ofereixen a través del SOC.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: