La nova funció de WhatsApp que no sabies que necessitaves

per Redacció, el 24 d'abril de 2024 a les 12:00
WhatsApp està treballant en una nova funció que permeti als usuaris enviar arxius d'un mòbil a un altre amb un funcionament similar al de l'AirDrop.

L'AirDrop és una funció que ofereixen els dispositius Apple i que permet als usuaris d'iOS enviar-se arxius com fotos, vídeos, documents, etc. a través de Bluetooth i sense que perdin qualitat. Això sí, les persones han d'estar a prop.


Així doncs, això és el que vol aconseguir WhatsApp: que els seus usuaris puguin enviar arxius grans i pesats en la seva qualitat original d'un mòbil a un altre de manera senzilla.

La funció es dirà People Nearby (gent a prop) i, tot i que encara està en fase de desenvolupament, s'espera que no trigui gaire a estar disponible.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: