La Berta Aroca explica la seva pitjor cita de Sant Jordi

per Redacció, el 24 d'abril de 2024 a les 12:00
Ahir va ser el dia de Sant Jordi i el LOFT va fer un programa en directe des de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Durant aquest programa la Berta Aroca va explicar que ella i les seves amigues no celebren Sant Jordi, sinó que celebren que fa cinc anys que les van deixar les seves parelles.


I és que resulta que tant a ella com a dues amigues seves les van deixar el mateix dia, el dia de Sant Jordi. Segons ha explicat, ella havia quedat amb un noi a Barcelona, que precisament es deia Jordi, i no es va presentar. La Berta, enfadada, li va enviar un missatge, i el noi li va respondre: "et deixo, no vull que ens seguim veient".

Seguidament va enviar un missatge a les seves amigues per explicar-lis que en Jordi l'acabava de deixar, i la seva millor amiga li va proposar sortir de festa. La Berta va preferir quedar-se plorant a casa, i les seves amigues van sortir sense ella. El que no s'esperaven era trobar-se al nòvio d'una de les amigues morrejant-se amb una altra noia...


Però la història no acaba aquí, sinó que l'altra amiga va quedar amb la seva parella per donar-li la rosa i, després, la nòvia la va deixar.

Per tant, com si d'una pel·lícula es tractés, totes tres van ser deixaves el mateix dia i, des d'aleshores, el dia de Sant Jordi és el dia en què celebren l'amistat.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: