Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 4 i 5 de maig

per Redacció, el 4 de maig de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquest cap de setmana és moment de fer un gir a la teva vida! Surt de la teva zona de confort i atreveix-te a fer allò que realment et fa feliç. Has estat ajornant alguna cosa per vergonya? És moment de parlar, expressar-te i alliberar-te. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

TAURE
Tot i que encanta estar allà pels altres, recorda que cadascú ha de fer-se responsable de la seva pròpia vida i felicitat. No vulguis salvar a tothom i no t'oblidis les teves pròpies necessitats i principis. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BESSONS
Últimament t'has sentit com en una muntanya russa emocional, però aquest cap de setmana tot es començarà a calmar. És hora de deixar enrere la tensió i buscar una mica d'estabilitat. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
Et trobes en una etapa estranya. Tot i que estàs ocupat/da amb plans i responsabilitats, sents que la monotonia t'està consumint. Recupera aquesta passió i emoció per les coses que et feia sentir més viu/va que mai. Moment de la sort: diumenge a la nit.

LLEÓ
És moment de començar a deixar enrere totes les coses negatives de la teva vida. Tot i que encara tinguis ferides per sanar, toca avançar cap a on et sents valorat/da i acceptat/da. Aquest cap de setmana rodejat de persones que et facin sentir més viu que mai. Moment de la sort: diumenge al matí.

VERGE
De vegades és necessari aturar-se i deixar de preocupar-se per tot. No pots controlar la vida dels altres, així que concentra't en tu mateix/a i en aquells que realment et valoren i et respecten. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

BALANÇA
Aquest cap de setmana et sents una mica ferit/da. Estàs en un punt en el que necessites tallar amb algunes coses per poder avançar. Tot i que et sentis decebut/da, recorda que tot passarà. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
Les teves emocions són intenses i aquest cap de setmana hauràs de gestionar-les. Tot i que t'enfrontis a situacions inesperades, recorda que no has de mostrar-te sempre fort/a. És important permetre's sentir i ser vulnerable. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

SAGITARI
Ha arribat el cap de setmana i venen coses emocionants! Prepara't per converses estimulants, retrobades i molts riures. Aprofita aquest temps reflexionar sobre la teva situació actual i veure les coses des d'una perspectiva diferent. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CAPRICORN
Estàs en un bon moment, així que assegura't d'aprofitar-ho al màxim. Tot i que hi hagi persones que et resultin difícils, enfoca't en les sorpreses agradables que estan per arribar i gaudeix del moment. Moment de la sort: dissabte a la nit.

AQUARI
És hora de sortir de la rutina. Fes plans amb amics, busca temps per relaxar-te i respirar. De vegades és important desconnectar i gaudir del moment sense preocupacions. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Aquest cap de setmana dedica't a desconnectar i cuidar de tu mateix/a. Allunya la tensió i les preocupacions, i concentrat en activitats que t'ajudin a recarregar energies física i mentalment. Moment de la sort: dissabte al matí.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: