Logotip de Adolescents.cat

Els perills del mewing, la tècnica de bellesa que s'ha posat de moda

per Redacció, el 26 d'abril de 2024 a les 10:00
Aquests últims mesos s'ha posat molt de moda el mewing, una pràctica que consisteix a col·locar la llengua al paladar, darrere les dents superiors, per tal de millorar la forma de la cara i reduir la papada. 

Tot i que molta gent s'ha sumat a aquesta moda, en realitat no hi ha cap fonament científic que demostri que aquesta tècnica és efectiva. De fet, forçar la posició de la llengua pot tenir conseqüències negatives, com l'alteració en l'articulació temporomandibular o, fins i tot, un desplaçament de les dents.


Per tant, si practiques mewing, deixa de fer-ho. I, si estaves pensant a practicar-lo, recorda que no és més que una moda que "promet molt, però compleix poc".
 
@enfermerojorgeangel ¿Qué es el Mewing? #salud #foto #boca #moda #sabiasque ♬ sonido original - Enfermero Jorge Ángel

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: