Pillen a Laura Escanes i Pau Joanmiquel junts per Madrid

per Redacció, el 25 d'abril de 2024 a les 10:00
Fa setmanes que us expliquem que la Laura Escanes podria estar coneixent a l'influencer català Pau Joanmiquel.

Els rumors de la seva possible relació sentimental van sorgir després que publiquessin un vídeo cuinant junts, però es van intensificar quan es va veure a en Pau Joanmiquel celebrant l'aniversari de la Laura Escanes.

 

Tot i que l'Abel Planelles, periodista i amic de la influencer, va fer un vídeo explicant que la Laura Escanes està solera, ja han començat a sortir les primeres fotos d'ells junts.


En elles se'ls pot veure fent-se una tendra abraçada a Madrid, la qual no ens deixa clar si són simplement amics o si hi ha alguna cosa més entre ells dos...


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: