Logotip de Adolescents.cat

T'apassionen els videojocs i vols treballar en el sector? LCI Barcelona té el grau que busques!

per Redacció, el 29 d'abril de 2024 a les 10:00
Si ets un/a apassionat/da dels videojocs i vols formar part d'aquesta indústria en expansió, el Grau en Disseny de Videojocs de LCI Barcelona és el que busques.

Amb un enfocament pràctic i immersiu, els estudiants no només aprenen els fonaments teòrics del disseny de videojocs, sinó que també posen a prova les seves habilitats a través d'activitats pràctiques.

Com a projecte final de carrera, els alumnes tenen l'oportunitat de crear el seu propi videojoc en grup, a partir d'una idea pensada i desenvolupada per ells mateixos. Així doncs, simulen un entorn real en què cada estudiant ocupa un càrrec concret i fonamental.

Tot això ho fan acompanyats dels seus docents i duent a terme continus testings per garantir que el resultat final sigui un videojoc de qualitat i amb estil propi, tant narrativa com artísticament. A més, els alumnes han de dissenyar i produir el merchandising del joc i analitzar el mercat actual per veure en quines webs i esdeveniments es podria promocionar.

Aquests videojocs indie, que es comparteixen per la plataforma itch.io, es presenten a final de curs a la Sala Phenomena de Barcelona davant d'un tribunal d'experts en la matèria.

Aquests són alguns dels videojocs realitzats per les últimes promocions:
Halcyon (2023)
Bonelike (2022) - Guanyador del Premi al Millor Videojoc 3D al Lima Web Fest
Dracmatic Raid (2021)
Recapture (2020)

Troba tota la informació aquí!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: