Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 29 d'abril de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
El teu nom comença per N, anem junts al conservatori, i ja fa un any que m'agrades. Sé que jo a tu no, perquè no et fixes en aquest tipus de noies, però jo ho intento. 🙃 M'agrades molt. Tant de bo algun dia sentis el mateix per mi. ❤️‍🩹

Noia, 13 anys
Ets un any més gran que jo, vas a l'institut amb mi a Girona, tens els cabells de color marró i arrissats, tens els ulls color avellana i vas a l'equip A de l'esport que tenim en comú. El teu nom comença per "J".

Noia, 16 anys
Tercera setmana enviant-te una indirecta, i és que cada vegada m'agrades més. M'estic adonant que ets molt guapo, i quan m'asseia amb tu a classe ho podria haver aprofitat. El teu nom comença per L.

Noia, 18 anys
Diuen que l'edat no importa i espero que sigui així. Ets una noia molt més gran que jo i et conec de l'institut que es troba a BCN. Ets una professora i cada vegada que creuem mirades em poses molt nerviosa. Tant de bo ho vegis.

Noia, 14 anys
Holaa. Fa temps que ens coneixem, tenim molt bon feeling i fa unes setmanes sento que podríem arribar a ser alguna cosa més. Tens els cabells rossos, els ulls blaus, ets una persona simpàtica i sempre ets molt atent quan estàs amb mi. Si m'he d'esperar fins al 8 de juny per veure't et juro que vindre abans per veure'ns ja.

Noia, 14 anys
M'encanta el teu cabell llarg castany i els teus ulls marrons clars però, encara més la teva personalitat dolça. Encara que no sé si t'agrado, les dues sempre ens posem nervioses cada cop que parlem. Estic segura que les teves amigues sospiten que m'agrades, ja que han sigut diversos cops que m'han pillat mirant-te. Estic pensant 24/ en tu, nena que el seu nom comença per L i acaba per A <3

Noia, 14 anys
M'agrades encara que sé de sobres que aquest sentiment mai serà mutu. No està bé sentir això per tu, ja que ets la germana gran d'una amiga meva i ets 2 anys més gran que jo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: