Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de maig de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
Fa dos anys que em vaig adonar que la part més sensible del meu cos és el nas i quan em masturbo me l'agafo per tenir més plaer, proveu-ho.

Noia, 18 anys
Quan estic a llocs públics miro de reüll a les persones per veure si tenen grans i/o punts negres. Si en tenen m'imagino petant-los, crec que tinc un problema.

Noia, 14 anys
Volia tenir un/a germanet/a i vaig foradar tots els condons dels meus pares. Ara a ma mare no li ve la regla i estic molt preocupada.

Noia, 16 anys
Em vaig inventar que havia tingut una relació d'un any només perquè totes les meves amigues havien tingut nòvio menys jo.

Noia, 16 anys
De vegades quan vaig a casa de la meva àvia m'acoste al seu bolso i li agafe alguns diners per a eixir amb els amics... Algun dia se n'adonarà.

Noia, 14 anys
Tinc 3 Instagram falsos per posar-me like a les meves fotos i per xafardejar els perfils de la gent que conec, però que no m'han seguit mai.

Noia, 16 anys
Vaig matar al meu peix sense voler i ningú ho sap vaig anar a la tenda i vaig comprar un igual. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: