Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Sebastián Yatra mostren la seva relació sense por

per Redacció, el 26 d'abril de 2024 a les 10:00
L'Aitana i en Sebastián Yatra s'han atrevit per fi a mostrar la seva relació al món.

Els rumors sobre la seva possible relació van sorgir molts mesos enrere, però cap dels dos ho va confirmar fins al moment de la ruptura. Ara, l'Aitana ha publicat Akureyri, una cançó que interpreta amb en Sebastián Yatra i que parla, precisament, de la seva història d'amor.


En el videoclip els podem veure amb una actitud molt romàntica, amb petons, abraçades, carícies, riures i, fins i tot, llàgrimes. Tot això envoltats del paisatge idíl·lic d'Islàndia.



Tot i que la cançó i el videoclip deixen clar que entre ells hi ha hagut una història d'amor molt maca, no sabem si actualment segueixen junts o si ens estan explicant la seva ruptura...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: