Logotip de Adolescents.cat

La clau per tenir bon sexe

per Redacció, el 29 d'abril de 2024 a les 20:00
Sabies que quan dues persones tenen un vincle emocional molt fort poden experimentar una mena de sincronicitat fisiològica? Això significa que, inconscientment, els seus cossos comencen a tenir respostes bessones a nivell de respiració, ritme cardíac, etc.

Algunes investigacions han trobat que la sincronicitat fisiològica es correlaciona amb l'empatia, els sentiments de proximitat i el benestar relacional. Per la qual cosa, les parelles que es troben en relacions saludables solen tenir un bon nivell de sincronicitat.


Això, segons altres investigacions prèvies, no només té un impacte a nivell emocional, sinó també sexual, ja que sembla que "les parelles amb alts nivells de sincronisme tenen més possibilitats d'informar sentir-se sexualment satisfetes".

A més, un nou estudi ha comprovat que la sincronicitat del sistema nerviós afecta la qualitat del sexe. Per tant, podríem dir que com més sincronicitat fisiològica té una parella, millor sexe experimenta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: