Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 29 d'abril al 5 de maig

per Redacció, el 29 d'abril de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana és moment de canviar de perspectiva i canviar de camí si creus que no encaixes on et trobes. Reconeix els teus assoliments i busca la felicitat sense por a ser ferit/da. Recorda que tu tens el poder de les teves decisions. Dia de la sort: dimarts.

TAURE
Aquesta setmana començaràs a brillar. Últimament ho has passat molt malament, però per fi aconseguiràs deixar el passat enrere. No deixis que un mal dia t'apagui la teva llum i intenta gaudir dels petits moments amb la gent que estimes. Dia de la sort: divendres.

BESSONS
Aquesta setmana tot anirà bé. Et passaran coses molt bones, i no dubtis en què les mereixes. Deixa enrere les teves preocupacions constants pel futur i permet-te gaudir del present. És hora de viure la vida i experimentar la felicitat. Dia de la sort: dimarts.

CRANC
Aquesta setmana no et conformis amb menys del que et mereixes. Si sents que no estàs al lloc adequat, mou-te sense por. No esperis que les oportunitats vinguin a tu i comença a buscar-les. Surt de la teva zona de confort i persegueix el que et fa feliç. Dia de la sort: divendres.

LLEÓ
Aquesta setmana no vulguis tenir-ho tot planificat i flueix una mica. No deixis que l'ansietat pel futur et domini i aprofita el que tens prop de tu en aquest moment. Viu el present com et mereixes. Dia de la sort: dimecres.

VERGE
Aquesta setmana no tinguis por d'exigir l'atenció que et mereixes. Comences a estar fart/a que ningú et prengui seriosament, i és moment de posar límits. Defensa els teus valors amb determinació i no deixis que ningú et subestimi. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana és moment de deixar enrere els dubtes i prendre el control de la teva vida. No permetis que persones tòxiques es desviïn del teu camí. Mostra la teva força i determinació per superar qualsevol obstacle. Dia de la sort: dijous.

ESCORPÍ
Aquesta setmana redueix la intensitat i busca l'estabilitat dels teus projectes. Enfoca't a trobar solucions en comptes de deixar-te endur pel corrent. Troba un equilibri que et permeti avançar amb determinació. Dia de la sort: dimarts.

SAGITARI
Aquesta setmana no tinguis por a comunicar les teves opinions. Si hi ha alguna cosa que no t'agrada, canvia-la. No esperis l'aprovació dels altres. Comença a actuar en comptes d'esperar passivament. Dia de la sort: divendres.

CAPRICORN
Aquesta setmana és possible que les coses no surtin com tens planejades, però recorda que ets fort/a. No permetis que els contratemps et desanimin. Persegueix els teus objectius amb energia i determinació: Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
Aquesta setmana aprofita la teva independència per explorar els teus interessos i desitjos sense dependre dels altres. Gaudeix del temps a soles i descobreix noves passions. Dia de la sort: dimarts.

PEIXOS
Aquesta setmana és hora de deixar enrere la negativitat i obrir-te a les oportunitats positives. Enfoca't a manifestar els teus desitjos i deixar anar el que et deté. Preparat per rebre molt bones notícies. Dia de la sort: dilluns.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: