Logotip de Adolescents.cat

Álvaro de Luna torna amb la seva ex i la reacció de Laura Escanes es fa viral

per Redacció, el 29 d'abril de 2024 a les 11:00
El cantant Álvaro de Luna ha tornat amb la seva ex parella Elena, la noia amb qui mantenia una relació quan va conèixer la Laura Escanes.

D'aquesta relació se sap poca cosa, però sembla que van començar a sortir l'any 2018. Poc després de deixar-ho, el cantant va començar a sortir amb la Laura Escanes, amb qui no va tenir por de mostrar la seva relació, tant a través de les xarxes socials com dalt de l'escenari.

 

No sabem el motiu, però la seva relació va acabar i des d'aleshores l'Álvaro de Luna ha estat publicant cançons plenes d'indirectes cap a la influencer.




El que ningú esperava és que l'artista tornés amb la seva exparella i la Laura Escanes no ha dubtat en penjar la seva reacció a les xarxes socials:
 
@lauraescanes

¿Humor o anécdota?

♬ Watch Out For This (Bumaye) - Instrumental - Major Lazer & Instrument-O

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: