Logotip de Adolescents.cat

Aquesta frase pot trencar la teva relació i no t’ho esperes…

per Redacció, el 30 d'abril de 2024 a les 10:00
Para un moment i pensa en quina frase podria dir-te la teva parella per acabar amb la relació. Segur que et passen pel cap mil frases horribles i doloroses, però en realitat, segons el doctor en psicologia Jeffrey Bernstein, és una frase que a priori pot semblar inofensiva i és: "ho solucionarem".

Perquè sí, és una frase que dona esperances quan hi ha un problema, però moltes vegades es diu amb l'objectiu d'acabar amb el drama momentani i deixar els problemes per més endavant. I el que és encara pitjor, deixar-te els problemes a tu, perquè els solucionis tu sol/a quan tinguis temps.


Així doncs, és una frase que tot i que ofereix tranquil·litat i optimisme en el moment d'escoltar-la, la majoria de vegades no és real. És una frase que utilitza l'altra persona per desentendre's dels teus problemes... I a ningú li agrada sentir que la seva parella no s'interessa pels seus problemes.

Així que sí, potser mai t'ho havies plantejat, però deixar els problemes per més endavant no és una manera efectiva de calmar la teva parella i pot tenir més conseqüències negatives de les que creus.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: