Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 654]

per Redacció, el 4 de maig de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
L'altre dia vaig quedar amb un amic de l'escola al cine. Vam anar a veure una peli que ens posava bastant catxondos, així que el noi va començar a fer-me dits en mig d'una escena de sexe. Després jo li vaig fer una palla. Ningú ens va veure ni sentir, ja que a l'hora que vam anar a veure la pel·lícula no hi havia gaire gent, i també perquè estàvem a l'última fila de la sala. Va ser una puta passada.

Noia, 16 anys
Vaig quedar amb un tio de la meva classe per a fer un treball a la biblio. Però mentre fèiem el treball va començar a tocar-me la cama i a fer-me petons al coll. Em va posar molt. Vam acabar follant a la biblioteca va ser el millor polvo de ma vida.

Noia, 17 anys
Un dia vaig invitar a casa meva una noia amb qui ja feia temps que tontejava. Al principi molt chill i ens vam posar a veure una peli al sofà de casa. La peli tenia escenes hot i ens vam posar calentes. Vaig acabar fent-li dits mentre la tenia agafada dels canells i tapant-li la boca perquè els meus pares estaven a l'habitació del costat. El millor polvo de la meva vida, encara li tinc ganes.

Noia, 15 anys
Vaig quedar amb el meu millor amic a casa meva. A l'hora de dormir, sense voler vaig ficar-li la cama a sobre el seu penis i estava súper dur. Al final li vaig acabant tocant, i vam follar.

Noi, 15 anys
Estàvem a les barraques de sitges, entre la multitud. Al meu costat hi havia una parella que no paraven de petonejar-se, això ja m'estava posant calenta. A poc a poc em vaig anar apropant i movent el cul al seu costat, va ser aquí quan es van començar a fixar en mi. Després d'una estona ballant i perrejant vaig veure com es fotien mà i vaig decidir actuar, era el meu moment. Vam començar liant-nos i vam acabar fent-ho salvatgement al toitoi (lavabo portàtil). Una de les millors experiències sexuals, tot i que per la següent vegada intentaré que passi a un espai més còmode.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: