Logotip de Adolescents.cat

Aquesta cantant també deixa els escenaris durant un temps

per Redacció, el 30 d'abril de 2024 a les 11:15
Cada vegada és més freqüent que els artistes es prenguin un descans de les seves carreres musicals, i la Tini Stoessel ha estat l'última a comunicar-ho.

L'artista s'havia sincerat sobre la seva depressió amb el llançament del seu últim disc, però aquest no és el motiu pel qual necessita apartar-se temporalment dels escenaris.


Segons ha explicat al programa 'Los Ángeles de la Mañana', la cantant protagonitzarà una sèrie mexicana. És per això que necessita allunyar-se dels escenaris durant un any, per centrar-se en aquest ambiciós projecte.

Els seus fans, però, no tenen de què preocupar-se, ja que ha assegurat que al 2025 reprendrà la seva carrera musical.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: