Logotip de Adolescents.cat

Per què et resulta més fàcil dormir amb la teva parella?

per Redacció, el 2 de maig de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has sentit que et resulta molt més fàcil adormir-te quan la teva parella està al teu costat? Doncs segons ha explicat la psicòloga clínica Wendy Troxel, això té una explicació.

Resulta que "el so de la respiració de la teva parella, el pes i la calor del seu cos i la sensació d'estar més protegida poden tranquil·litzar la teva ment, un estat necessari per dormir bé".


A més, quan dorms amb la teva parella sols deixar les pantalles abans, la qual cosa t'ajuda a agafar el son. En comptes de passar els últims minuts del dia mirant tiktoks, els passen parlant amb la teva parella, fent-vos petons, abraçant-vos...

Tot això fa que et resulti molt més fàcil adormir-te al seu costat. Així que ja tens excusa!



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: