Logotip de Adolescents.cat

Ets un/a amant dels còmics? Torna el teu esdeveniment preferit!

per Redacció, el 30 d'abril de 2024 a les 18:30
El Saló del Còmic torna a Barcelona del 3 al 5 de maig al recinte firal de Montjuïc de Barcelona.

Enguany se celebra la 42a edició i han preparat un munt d'activitats al voltant de les vinyetes, amb abundants sorpreses i noves idees. A més, hi haurà artistes convidats/des molt especials.

Entre les novetats d'aquesta edició, es troba una nova secció dedicada a la ciència-ficció i la fantasia: la Zona Utopia. La Sala de Cinema també serà una de les grans protagonistes, amb estrenes, col·loquis i una marató de cinema de la mà de Sitges Film Festival.

A més, se celebrarà la trobada professional Comic Pro, i hi haurà la zona Comic Vision dedicada a l'audiovisual i l'espai Comic Kids pensat per a nens dels cinc als dotze anys.

Si vols saber més sobre aquesta edició tan especial, aquí trobaràs tota la informació.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COMIC BARCELONA (@comic_bcn)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: