Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 6 al 12 de maig

per Redacció, el 6 de maig de 2024 a les 10:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Aquesta setmana la teva energia estarà en el seu punt més alt. Aprofita aquest impuls per avançar en els teus objectius acadèmics o personals. No t'oblidis, però, de prendre petits descansos per evitar l'esgotament. Dia de la sort: dijous.

TAURE
És hora de ser flexible. Les coses poden no sortir com esperaves, però mantingues la calma i busca solucions creatives. La teva habilitat d'adaptació et portarà lluny aquesta setmana. Dia de la sort: dilluns.

BESSONS
La comunicació serà clau aquesta setmana. Expressa els teus pensaments i sentiments de manera clara i honesta. Això enfortirà les teves relacions i t'ajudarà a resoldre qualsevol conflicte que sorgeixi. Dia de la sort: dimecres.

CRANC
Aquesta setmana concentra't en cuidar de tu mateix/a. Prioritza el teu benestar emocional i físic. Busca activitats que et relaxin i et recarreguin d'energia per afrontar els desafiaments que puguin sorgir. Dia de la sort: dimarts.

LLEÓ
La teva creativitat estarà en el seu punt més alt aquesta setmana. Aprofita aquesta inspiració per treballar en projectes artístics o explorar noves passions. Confia en el teu instint i deixa que la teva llum brilli. Dia de la sort: divendres.

VERGE
L'organització serà la teva millor amiga aquesta setmana. Fes una llista de les teves tasques i prioritats, i treballa de manera metòdica per assolir els teus objectius. El teu enfocament i disciplina et portaran lluny. Dia de la sort: dilluns.

BALANÇA
Aquesta setmana enfoca't a trobar un equilibri entre la teva vida social i les teves responsabilitats. Gaudeix del temps amb amics i família, però també assegurat de complir amb els teus compromisos i deures. Dia de la sort: dijous.

ESCORPÍ
És moment de deixar anar el passat i mirar cap al futur. Accepta els canvis que estan passant a la teva vida i mantingues una actitud positiva. Grans oportunitats estan en camí. Dia de la sort: divendres.

SAGITARI
Aquesta setmana sigues conscient dels teus diners. Controla les teves despeses i busca maneres d'estalviar diners. Petits ajustos poden fer una gran diferència a llarg termini. Dia de la sort: dilluns.

CAPRICORN
La determinació serà la teva millor aliada aquesta setmana. Persisteix en la consecució dels teus objectius, fins i tot si et trobes obstacles al teu camí. La teva perseverança donarà els seus fruits. Dia de la sort: dimecres.

AQUARI
És moment d'obrir la teva ment a noves idees i experiències. Sigues receptiu/va a diferents punts de vista i busca aprendre alguna cosa nova cada dia. La diversitat enriquirà la teva vida. Dia de la sort: divendres.

PEIXOS
Confia en la teva intuïció aquesta setmana. Escolta el que la teva veu interior té a dir-te i persegueix-la sense dubtar-ho. La teva connexió amb el teu món interior et guiarà cap al camí correcte. Dia de la sort: dimarts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: