Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 5 de maig de 2024 a les 07:55

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 6 al 12 de maig de 2024:



Good news! Vénen dies molt bons! Segons els astròlegs, durant aquests primers dies de maig hi haurà una conjunció gran de planetes al cel que faran que hi hagi més harmonia i que alhora sigui un període de noves oportunitats i abundància. D'alguna manera, els astres ens diuen que seran dies de poder manifestar i materialitzar alguna cosa concreta a la nostra realitat.


S'obriran oportunitats artístiques, econòmiques, de projectes... A més el dia 7 tenim una lluna nova que anirà com anell al dit per poder ritualitzar les intencions que tinguem i concretar això que volem dur a la nostra realitat.

Esperem que gaudeixis d'aquests bons dies i que t'arribin coses noves i apassionants!

Una abraçada,

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: