Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de maig

per Redacció, el 7 de maig de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui, una altra vegada, tornaràs a veure't involucrada en un problema que no és teu i aquesta vegada pot afectar-te més del que et penses. Avui, un amic/ga et sorprendrà confessant-te els seus sentiments. 

TAURE
No t'estàs imposant i estàs seguint el corrent. Avui, en comptes d'actuar per inèrcia, atura't i reflexiona: què vols tu? No sempre és fàcil agafar un trajecte diferent, però de vegades és el que necessitem. 

BESSONS
Continues obsessionat amb una persona que no et correspon. Això fa que no et puguis concentrar i et crea malestar. Busca el suport dels teus amics i distreu-te. Has d'entretenir la teva ment amb activitats que t'omplin. 

CRANC
Fa dies que no pares de queixar-te i estàs especialment crític amb algú que t'importa. Para de parlar malament d'ell/a o se t'acabarà girant el contra. Has d'assumir que no tot sempre és com voldries i intentar arreglar la situació. 

LLEÓ
Deixes que el got es vagi omplint fins que vessa i llavors acabes prenent decisions dràstiques. Procura pensar bé les teves accions i abans de fer res, parla amb algú de confiança que et faci veure l'altra cara del problema. 

VERGE
No t'agrada gens discutir amb els altres i sempre intentes evitar-ho. Avui, però, et veuràs obligat a plantar cara i a superar les teves pors. Treure aquesta part de tu, t'empoderarà. 

BALANÇA
Avui estaràs molt susceptible. Et diran una cosa sobre una persona molt especial per a tu, que no t'agradarà. No t'alteris, perquè potser no és el que sembla. Quan t'enfades, de vegades, treus la teva pitjor cara, així que procura mantenir-te tranquil. 

ESCORPÍ
Cada dia tens més ganes de fer la teva i no dependre més de ningú. Això farà que estiguis susceptible i tinguis una discussió amb un familiar. En el terreny de l'amor, avui t'adonaràs de tot el que sent per tu una persona a qui no estaves fent cas. 

SAGITARI
Avui et proposaran un pla inesperat i el teu dia serà molt diferent de com l'imaginaves. Viure una nova experiència et farà canviar la visió sobre un tema amb el qual no pares de pensar. 

CAPRICORN
Et costa molt allunyar-te de les persones que t'importen, però saps que hi ha algú que no t'està fent bé. Sigues sincer amb tu mateix i no et facis més mal.

AQUARI
No tinguis pressa ni et precipitis. Les coses al teu voltant estan canviant i és normal que et costi situar-te. A poc a poc, però, et tornaràs a sentir còmode. Estàs passant una època d'autoconeixement en què et ve de gust estar sol: no donis esperances a algú a qui saps que no donaràs una oportunitat. 

PEIXOS
Fa dies que penses molt en algú, però et costa fer el pas. Diuen que les segones parts mai són bones, però si no ho proves mai, no ho sabràs. De tu depèn seguir caminant pel mateix camí o desviar-te. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: