Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 655]

per Redacció, el 11 de maig de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
A festes majors d'Ascó, vaig anar a liar-me en un tio, que me posava molt perquè tenia moto, a un lloc amagat del poble. Allí ens vam trobar a una parella liant-se. En aquell moment van parar i ens vam estar fent miradetes fins que ens van venir a parlar. D'un moment per l'altre, ens vam començar a liar i vam acabar fent un quartet. El millor de tot: hem seguit quedant tots 4.

Noia, 17 anys
Un dia, abans de sortir de festa va venir el meu nòvio a casa i just va venir també una amiga meva i de la meva germana. La cosa és que el meu nòvio i jo estàvem a la meva habitació i ens vam començar a posar molt catxondos, li vaig acabar fent dues palles i ell a mi dits, mentre la meva germana i la meva amiga estaven a l'habitació del costat i a vegades venien a la meva. Quin morbo.

Noia, 15 anys
Un dia com qualsevol altre, vam decidir anar al cinema amb el meu amic, i ell va decidir convidar als seus companys de l'institut. Un dels seus amics estava molt bo, i jo vaig decidir parlar-li, i no vam callar en tota la peli. Després, en sortir, em va agafar de la mà i em va portar al lavabo. El següent ja us ho podeu imaginar.

Noia, 16 anys
Estava a la festa major del poble d'una amiga meva. Allà vam conèixer un grup de nois, amb un vam tenir contacte visual just trobar-nos. Quan els seus amics van començar a marxar ell es va quedar, i com que a mi i a la meva amiga ens posava molt, hem acabar fent un trio al llit dels avis de la meva amiga. Molt de morbo, però brutal.

Noia, 15 anys
Un dia a casa l'àvia vaig convidar a un parell d'amics a dormir. Mentre xerràvem vam sentir un soroll, un d'ells va anar a mirar que era mentre jo i l'altre nen ens vam posar hots i ens vam liar. Quin morbo.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: