Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de maig de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
L'any passat vaig anar-me'n del país com a any sabàtic i vaig estar treballant de stripper. Ningú ho sap excepte les meves amigues més properes i ara que he tornat és com viure una vida totalment diferent.

Noi, 13 anys
No és del tot un secret però és molt graciós. Jo al meu grup d'amics destaco perquè soc verge i no m'he fet mai una palla. Un dia a classe vam fer una xerrada sobre la sexualitat i van preguntar qui no s'ha fet mai una palla. Vaig ser l'únic que vaig aixecar la mà. Després, al marxar de classe, tothom em va començar a dir que em faci una palla. Encara no ho he fet.

Noia, 14 anys
Em vaig inventar davant de les meves amigues que m'he liat i no m'he liat però ho vaig dir perquè totes s'havien liat.

Noi, 16 anys
Em posen molt calent les profes que tinc, sobretot la de castellà, que me l'he imaginat tirant-me-la i liant-me amb ella i ja no la puc mirar igual.

Noia, 15 anys
Estic enamorada d'una de les meves millors amigues que la conec des que vam néixer i em fa por perdre-la i no li diré res.

Noia, 17 anys
Després de dos anys d'haver-ho deixat amb el meu ex, segueixo molt enamorada d'ell. De cara a tothom faig veure que ho he superat!

Noia, 15 anys
Per Nadal els meus pares em van regalar condons, el que no saben és que soc lesbiana...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: