Logotip de Adolescents.cat

La nova estafa de la patata: en què consisteix?

per Redacció, el 7 de maig de 2024 a les 10:00
Si estàs acostumat/da a comprar a través d'aplicacions de segona mà com Wallapop, ves amb molt de compte amb aquesta nova "estafa de la patata".

En què consisteix?


L'estafador publica una oferta d'un mòbil d'última generació a un preu molt econòmic a través d'una aplicació de segona mà. Un cop l'usuari cau en la trampa i compra el dispositiu, en comptes d'arribar-li el que ha comprat, li arriba una patata.

Per evitar aquest tipus d'estafes, la policia recomana llegir les ressenyes d'altres compradors sobre el venedor, i fer servir mètodes de pagament segurs.


En cas que hagis estat víctima d'aquesta estafa, denuncia com més aviat millor.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: