Logotip de Adolescents.cat

On van a parar els teus mitjons perduts?

per Redacció, el 9 de maig de 2024 a les 12:00
Alguna vegada has posat un parell de mitjons a la rentadora i després només n'has recuperat un? No ets l'únic/a!

La marca d'electrodomèstics Samsung ha dut a terme una investigació per descobrir on van a parar aquests "mitjons perduts" i ha observat que cada ciutadà perd, aproximadament, 15 mitjons l'any. La qual cosa significa que perdem uns 1264 mitjons al llarg de la nostra vida...


A més, el psicòleg Simon Moore i l'expert en estadística Geoff Ellis han assegurat que gran part d'aquests mitjons es perden abans d'arribar la rentadora, i que la mida de la casa i el nombre de persones que hi viuen influeix considerablement en les possibilitats de perdre un mitjó.

En tot cas, van descobrir que el mite de què la rentadora es menja els mitjons és totalment cert. Segons sembla, tendeixen a colar-se per l'espai que hi ha entre els tambors interiors i exteriors de la rentadora.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: