Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 de maig

per Redacció, el 14 de maig de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això, hi ha grans experts que es reafirmen en la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Fa temps que saps que has de sortir de la teva zona de confort, especialment a nivell d'espais. Pot ser que avui arribin les conseqüències d'aquella decisió amorosa que vas prendre fa uns mesos i que ara et sap greu haver pres. Tot se solucionarà. 

TAURE
Sentim dir-te que la persona en qui t'has fixat (o de qui t'has enamorat) no és qui pensaves que era, i avui ho veuràs claríssim. No val la pena donar-hi més importància. Això et portarà a estar desmotivat uns dies, però de tot se surt, envolta't dels teus amics per reconfortar-te.

BESSONS
Sembla que t'has llevat trist o afectat per alguna cosa, o per tot en general. La clau de la teva felicitat, en aquest cas, ets tu mateix, no t'ofusquis o donis importància a coses que realment no entenen. Un amic de tota la vida t'ho farà veure si quedeu aquesta tarda.

CRANC
Avui se't presentarà una oportunitat en algun àmbit de la teva vida que simplement no pots rebutjar. Et farà créixer com a persona i en alguns sentits pot ser que et canviï la vida. En l'amor, intenta no retenir-te més. Està bé pensar amb lògica, però hi ha coses que no es poden controlar.

LLEÓ
Et notes baix d'energia i no saps per què. Has de descansar i menjar sa, t'anirà bé i et farà sentir millor. Hi ha una persona a la teva vida que simplement no valores prou i que t'estima molt més del que penses. De fet, tu també l'estimes molt, però no ho vols reconèixer.

VERGE
Per un dia, deixa de pensar en el futur. És inútil donar importància a una cosa que, ara per ara, no en té. No busquis problemes on no n'hi ha i centra't a gaudir de l'avui, que sembla que tot et va bé. Busca un moment per veure't amb el crush, us anirà bé.

BALANÇA
Estàs canviant, com és normal, i algunes persones del teu voltant no ho acaben d'entendre. Dona'ls-hi temps, i si mai no s'adapten, no és problema teu ni hauria de ser-ho. Avui és un bon dia per passar en espais nous on et sentis apreciat i estimat.

ESCORPÍ
No prenguis decisions impulsives, intenta pensar amb el cap. Fins a dia d'avui no ho has fet gaire. Avui és important que et concentris en el terreny sentimental: algú a qui no estàs donant massa importància sembla que en prendrà molta en el futur, avui segurament ho veuràs més clar. Llença't!

SAGITARI
Has pres bones decisions fins ara, i això fa que et puguis relaxar una mica a partir d'ara i començar els teus instints. Sigues natural i, encara que sigui per un dia, no segueixis la lògica. Hi ha una persona que fa temps que no veus i que et fa pessigolles a la panxa. L'has de veure.

CAPRICORN
És un bon dia per fer bogeries, especialment en termes amorosos. Sembla que avui és l'inici d'unes setmanes d'energia, plenitud i felicitat, amb escenes de pel·lícula, fins i tot. Gaudeix del que queda d'estiu abans de tornar-te a concentrar!

AQUARI
És hora de mirar endavant i deixar enrere el passat, no deixis que et marqui a l'hora de prendre decisions futures, tal com tampoc els comentaris d'altres persones. Per celebrar que ets una persona independent, aprofita per sortir amb els teus amics, però no t'excedeixis, que demà t'has de llevar d'hora.

PEIXOS
T'has de concentrar en acabar allò que fa temps que tens pendent. Millor que ho deixis fet avui, perquè si no demà encara et farà més mandra. A més, avui sembla un dia tranquil, però sembla que demà apareixeran plans especials amb el crush que no pots rebutjar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: