Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 12 de maig de 2024 a les 08:09

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)



Del 13 al 19 de maig de 2024:



Aquests dies tenim molta energia de Taure al cel, moltíssima! I de fet acabem de passar, també, una lluna nova a Taure. Què significa això? Que és un moment molt important per reflexionar i fer canvis en temes relacionats amb els hàbits relacionats amb el cos (alimentació, esport, descans...)


És molt important que escoltis les necessitats del teu cos i que les respectis, així com també el teu propi ritme natural. S'obren 6 mesos per fer canvis en totes aquestes àrees de la vida. Fes canvis positius per veure'ls en els propers mesos i beneficiar-te'n!
 

Una abraçada i bona setmana :)

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: