Logotip de Adolescents.cat

Què és la teoria dels tres amors?

per Redacció, el 23 de maig de 2024 a les 20:00


Existeix la teoria que al llarg de la nostra vida ens enamorarem tres cops, en tres etapes diferents de la nostra vida. Però és que cada un d’aquests amors es viu de manera diferent i tots ens ensenyen a aprendre i crear la persona en què ens acabarem convertint. No és una teoria científica, però alguns experts parlen d’ella per demostrar com evolucionen les persones al llarg de les seves relacions.

Segons la revista Poosh, hi ha el primer amor, l’amor intens i l’amor incondicional. A continuació t’expliquem el significat d’ells.


  1. El primer amor. Aquest amor és el que sembla un conte de fades, creus que durarà per sempre. Generalment, és el que acostumem a viure a l’escola i s’acaba per un distanciament entre les persones. Acostuma a ser superficial i se li dona molta importància a com ens veuen els altres. En el moment de la relació se sent com un amor incondicional i ens ensenya que enamorar-se és un dels sentiments més increïbles del món, tot i que totes les relacions no duren per sempre.
  2. L’amor intens. La revista Poosh situa aquest amor com la història d’amor que ens fa veure les nostres inseguretats, necessitats i desitjos pel que fa a les relacions. L’angoixa que això ens provoca pot ser molt gran, però també ens fa créixer, canviar i evolucionar. Ens ensenya realment el què volem de l’amor i el que no.
  3. L’amor incondicional. Un cop hem passat el dolor de l’amor intens i hem sanejat com a persones arriba aquest tercer amor de manera inesperada. Amb aquest amor et sents com a casa i és quan acceptes les teves imperfeccions i la teva manera de ser. Sents que aquella és la teva millor versió. Aprens que l’amor vertader existeix i que és possible tenir una relació sana, amb una bona comunicació i saludable.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: