Logotip de Adolescents.cat

Zendaya a Barcelona? Fans esperen que vagi a la desfilada de Louis Vuitton

per Redacció, el 23 de maig de 2024 a les 11:00

Aquest dijous 23 de maig Barcelona acull la desfilada de Louis Vuitton que acull el Park Güell de Barcelona, una de les múltiples accions que la marca té previstes en col·laboració amb la capital catalana per acompanyar la 37a Copa Amèrica.


L’acte ha omplert de celebritats els hotels més luxosos de Barcelona, entre ells el Mandarin Oriental. De fet, molts fans ja s’han aglomerat a les portes d’aquest hotel per veure alguns dels famosos que hi seran presents en l’esdeveniment. 

Aquest dimecres al vespre, una aglomeració de fans es van reunir a les portes col·lapsant el Passeig de Gràcia per veure a l’actriu Zendaya. Tot i que encara no se l’ha pogut veure, s’espera que Zendaya visiti Barcelona, ja que l’actriu és ambaixadora de la marca. També ho és l’actriu Ana de Armas, qui ha fet una col·laboració amb Zendaya, i a qui ja s’ha pogut veure arribant a la ciutat. Concretament, se l’ha vist entrant a l’hotel Mandarin Oriental, on s’espera que Zendaya també s’allotgi.


Altres famoses com Emma Stone, Sophie Turner o Nicole Wallace tampoc no acostumen a perdre’s les desfilades de Vuitton, per això, hi ha una màxima expectació per si vindran a la de Barcelona.
Però mentre alguns passen desapercebuts, altres aixequen grans onades d'expectació amb la seva arribada desacomplexada. Aquest ha estat el cas de Felix Lee, el cantant del grup de música coreà Stray Kids. Se l'ha vist sense els seus companys de banda de camí a un aeroport per agafar l'avió en direcció a Barcelona.

La col·lecció ha estat dissenyada per Nicholas Ghesquière, i la cita preveu reunir personalitats i artistes de Hollywood, a més del propietari de LVMH, Bernard Arnault, l’home amb més fortuna del món.

L’acte convertirà Barcelona en l’epicentre de la moda i el disseny, però també ha conduït a les protestes de molts veïns i veïnes per l’impacte que aquest té en l’entorn on es duu a terme l’esdeveniment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: