Logotip de Adolescents.cat

5 curiositats que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 8 de juny de 2024 a les 20:00

Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

Estàs preparat per descobrir el món des d'una perspectiva completament nova? Aquí van algunes dades sorprenents que no et deixaran indiferent.


  1. Els gats dormen més del 70% de les seves vides.
  2. La nostra olor corporal és tan única com les nostres empremtes dactilars. No n'hi ha dues d'iguals!
  3. Cada cop que fas un petó a algú, s'intercanvien aproximadament uns 80 milions de bacteris.
  4. L'animal amb el cor més gran del món és la balena blava. El cor d'aquest enorme animal marí pot pesar entre 180 i 200 quilograms.
  5. Ets fan dels tomàquets? Enhorabona. Es calcula que hi ha aproximadament 10.000 varietats diferents d'aquest producte. Creus que podries tastar-les totes?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: