Logotip de Adolescents.cat
Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam

Ibai Llanos visita un restaurant d’estrella Michelin a Barcelona: “L’experiència més impactant”

Imatge de la portada de la revista Architectural Digest España | Instagram / @ad_spain / @pablucozam
per Adolescents.cat, el 8 de juny de 2024 a les 20:00

Com ja acostuma a ser habitual, l’streamer Ibai Llanos ha compartit a YouTube la seva experiència en un restaurant d’estrella Michelin. En aquesta ocasió el restaurant escollit ha estat Difrutar de Barcelona. Situat al carrer Villarroel, 163, és considerat el segon millor restaurant del món, segons la llista The World’s 50 Best Restaurants 2023 i compta amb molts altres reconeixements, com ara tres estrelles Michelin.

Els dos xefs del restaurant, Oriol Castro i Eduard Xatruch, van rebre el youtuber i el seu equip, els quals van gaudir d’un menú d’entre els 28 plats més icònics de la casa. Van viure l’experiència en una sala privada, que acostuma a estar molt sol·licitada, i és que té una llista d’espera d’aproximadament un any. Llanos també explica com ha estat l’experiència econòmica i en cap moment amaga el preu de la visita: 575 euros per persona.


Ibai i el seu equip van tastar set entrants diferents, tres plats escollits per la casa i tres de marisc, per acabar una ració de colomí i el prepostre. Però, quin va ser el preferit d’Ibai? El youtuber reconeix que els plats que més li van agradar van ser el segon entrant de boletus i la gamba a la catalana acompanyada de suc de pollastre.

Finalment, el youtuber i els amics van poder gaudir de l’espectacular ‘Taula Viva’, una proposta que acostuma a impactar molt als clients i que consisteix a anar convertint la taula on han menjat tots els àpats en una mena de puzle que desvetlla 48 caixes. En elles es poden trobar diversos dolços, com ara cacau, xocolata, fruits vermells o galetes.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: