Logotip de Adolescents.cat

Com saber el teu signe lunar?

per Redacció, el 6 de juliol de 2024 a les 11:00

L’astrologia considera que la lluna influeix profundament en les emocions, intuïcions i respostes instintives d'una persona. Per això, descobrir el teu signe lunar és una manera fascinant de conèixer millor la teva personalitat i emocions.

Mentre que el signe solar, més conegut, es determina pel dia de naixement, el signe lunar es basa en la posició de la Lluna en el moment exacte del teu naixement. Així doncs, com pots calcular el teu signe lunar de manera senzilla?


Què és el signe lunar?

El signe lunar reflecteix la teva naturalesa emocional i instintiva. Mentre que el signe solar governa la teva personalitat conscient i les característiques generals, el signe lunar revela els teus sentiments, intuïcions i com reacciones a les situacions de la vida quotidiana.

Passos per calcular el teu signe lunar:

Recull la informació necessària:


  • Data de naixement: dia, mes i any.

  • Hora de naixement: preferiblement l'hora exacta, ja que la posició de la Lluna canvia ràpidament.

  • Lloc de naixement: ciutat i país.

Utilitza una calculadora de signe lunar en línia: Hi ha diverses eines en línia gratuïtes que poden calcular el teu signe lunar. N'hi ha algunes de populars com AstroSeek, Café Astrology i TimePassages.

Introdueix les teves dades:

  • Obre una de les calculadores de signe lunar.

  • Introdueix la data, hora i lloc de naixement en els camps corresponents.

  • Fes clic en "Calcular" o "Submit".

Interpreta els resultats:

  • La calculadora et mostrarà el teu signe lunar, i a partir d’aquí podràs interpretar el significat de cada signe. Recorda que conèixer el teu signe lunar pot oferir-te una visió més completa de tu mateix/a. Et permet entendre millor les teves emocions, desitjos profunds i maneres d’afrontar els reptes emocionals. A més, pot ajudar-te a comprendre les relacions amb els altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: