Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la pràctica que pot millorar les teves relacions sexuals

per Redacció, el 8 de juliol de 2024 a les 21:30

Hi ha algunes pràctiques o tècniques molt senzilles que poden millor les teves relacions sexuals. És el cas d’un simple mirall, aquest objecte és un element que aporta molt d’erotisme a les experiències sexuals sigui si estàs sol/a o bé acompanyat.

Tal com expliquen a Platanomelón, el 80% de les impressions que percebem ens arriben a través de la vista. D’aquesta manera, tot el que alimenti els nostres estímuls visuals pot tenir molts beneficis. Però, exactament quins són els beneficis que té aquesta pràctica?


Un dels beneficis eròtics més evidents és la doble estimulació visual. Veure's a un mateix i a la parella en diferents angles pot augmentar l'excitació sexual. La visió del propi cos en acció i les reaccions de la parella des de perspectives noves i úniques poden afegir un component visual molt estimulant. 

A més, el mirall pot convertir-se en un element eròtic que transforma l'espai de la llar en un escenari més sensual. Aquesta nova configuració pot estimular la imaginació i la creativitat.


El mirall permet una comunicació eròtica subtil i contínua entre les parelles. Les expressions facials i les mirades poden transmetre desig i plaer, creant una connexió més profunda.

D’altra banda, la combinació de l'estimulació visual, l'increment de la confiança, i la connexió emocional pot portar a una intensificació general del plaer sexual. L'excitació addicional que proporciona el mirall pot allargar i fer més intensos els moments de plaer, creant experiències sexuals memorables.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: