Logotip de Adolescents.cat

Per què s’investiga la festa de Loewe a Eivissa? Els famosos implicats

per Redacció, el 5 de juliol de 2024 a les 17:00

El passat divendres molts mitjans es van fer ressò de la festa que la marca Loewe va organitzar a Eivissa. L’esdeveniment va ser força comentat per la gran assistència de famosos que van ser convidats.

Convidats del nivell d’Úrsula Corberó, Chino Darín, Arón Piper, Greta Fernández i Enzo Vogrincic, són alguns dels famosos que van anar a la festa i que ara s’han vist implicats en una polèmica.


El problema ve quan, dies després de celebrar-se aquesta festa, la Direcció General del Medi Natural i Gestió Forestal del Govern balear ha obert diligències prèvies per investigar aquest esdeveniment. Investiguen si amb la festa s’ha comès una infracció en el pla de gestió del parc natural de Ses Salines, lloc on es va fer la celebració i que és un ecosistema de gran valor mediambiental i protegit.


Concretament, la festa es va fer divendres passat a la plataforma ubicada al costat del moll de l’empresa Salinera Espanyola a la zona de Sa Canal, al costat de la platja de Ses Salines.

Ara, els responsables de l’esdeveniment de Loewe disposen de sis mesos per presentar la documentació requerida i podria obrir-se un expedient sancionador. Des de l’empresa Salinera Espanyola asseguren que no va tractar-se d’una “festa” sinó d’un sopar. Tot i això, els stories i les publicacions compartides a les xarxes socials dels convidats deixen una imatge molt diferent. Cal recordar com també va haver-hi un DJ que va amenitzar la nit i la gent ballava amb la música.

A més, curiosament, algunes de les revistes de moda com Vogue o GQ Espanya, van publicar uns reportatges sobre la festa de la coneguda marca. Unes notícies que ja s’han esborrat de la web sense donar cap motiu al respecte.
Des del Govern balear afirmen que la normativa del Pla Recort prohibeix aquesta mena d’esdeveniments en una zona com Ses Salines i assenyalen que la multa pot arribar als 100.000 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greta🌹 (@gretafernandez)

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: