Logotip de Adolescents.cat

Margot Robbie embarassada del seu primer fill: les fotos que ho confirmen

per Redacció, el 8 de juliol de 2024 a les 11:00

L’actriu Margot Robbie se suma a la llista de famoses que aquest estiu gaudeixen de l’embaràs. La notícia s’ha donat a conèixer després que ho publiqués la revista People, tot i que l’actriu encara no ho ha confirmat ni desmentit.

La protagonista de Barbie està esperant el seu primer fill amb el seu marit, el productor i actor de cinema Tom Ackerley, i existeix una fotografia que així ho demostra. Cap dels dos s’ha pronunciat al respecte, fet que no sorprèn, ja que des que van començar la seva relació sempre han portat la seva vida privada de la manera més íntima possible.


De fet, recordem que es van casar en secret en una cerimònia privada a Austràlia el 2016 i ningú no va saber res fins que, setmanes després, l’actriu va lluir l’anell en una catifa vermella.


Aquest cop, però, guardar la notícia en secret ha estat més complicat. Ha estat una fotografia capturada pels paparazzis la que ens ha confirmat que Robbie està embarassada. A la foto, la parella apareix en un port a Itàlia i l’actriu duu una samarreta curta, fet que ens deixa al descobert la seva panxa.

Com es van conèixer Margot Robbie i Tom Ackerley?

Els actors van coincidir durant el rodatge de la pel·lícula Suite Française, estrenada el 2014. Van començar una relació d’amistat, però a poc a poc va portar a una relació sentimental. El 2016 es van casar en secret a Austràlia, un casament molt íntim i on només van assistir 50 convidats.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: