-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 09/05/23 01:25
Squirt
Bones, ultimament molts cops quan em masturbo amb el satisfyer expulso una gran quantitat de liquid. Pel que m’he estat informant i pel que he parlat amb les amigues en principi hauria de ser un squirt, però em preocupa que sigui únicament orina ja que segons internet el squirt hauria de ser transparent i sense olor i en canvi a mi em queda el matalas tacat d’un color groguenc i fa olor. Em podrieu resoldre el dubte?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/05/2023 22:16
Hola,

El líquid que s'expulsa pot contenir orina, però no únicamanet això. En el següent enllaç trobaràs un article d'adolescents.cat on ho explica:


Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: