Per què tothom està criticant aquest anunci antimasclista?

per Redacció, el 17 de gener de 2019 a les 12:47
La coneguda marca Gillette ha decidit deixar enrere els típics anuncis de maquinetes d'afaitar i ha apostat per publicar un espot amb missatge. Al vídeo, que ja supera els 16 milions de reproduccions de Youtube, vol plantar cara al masclisme i desterrar els comportaments sexistes presents en la nostra societat des de fa dècades.

A l'anunci hi apareixen, per exemple, seqüències d'homes assetjant a dones –i altres defensant-les; imatges de comèdies on es mostra la dona com el sexe dèbil i escenes d'informatius que recullen les queixes del moviment #MeToo. Tot plegat per qüestionar el paper "secundari" que s'ha atorgat a la dona durant molts anys i denunciar els abusos que el sector femení ha hagut de patir.


Tot i que l'anunci està carregat de bones intencions i llança un missatge positiu, està rebent milers de crítiques a Youtube. De fet, acumula el doble de dislikes que de likes. El motiu? Doncs centenars d'usuaris asseguren haver-se sentit "ofesos" en veure el vídeo perquè, segons ells, Gilette posa "tots els homes dins el mateix sac" i els inicia a deixar de ser "masculins". Vosaltres què en penseu: us ha agradat o no? 





Des d'@AdolescentsiCat parlem amb la Miri Pérez-Cabrero de Masterchef —@mirimchef5—. Comentarem la seva evolució al llarg dels últims mesos i el seu pas pel programa que l'han portat a ser una de les cares més populars del moment. També li preguntarem sobre l'amor o què mira a Netflix i què escolta a Spotify.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: