Polèmica: impedeixen a una dona pujar a un avió per portar aquesta samarreta

per Redacció, el 23 de juliol de 2019 a les 09:38
L'associació FACUA-Consumidors en Acció ha denunciat Vueling per impedir l'embarcament a una passatgera, acusant-la de dur una peça de roba"massa" escotada. L'associació veu discriminatòria la decisió a l'hora de denegar-li l'accés a l'avió, ja que cap normativa prohibeix actualment el pas dels passatgers segons la roba -sempre que no vagi en contra de l'ordre públic-.

L'acompanyant de la dona a qui li van barrar el pas va gravar l'escena i ho va compartir a través de les xarxes. 

Els fets van tenir lloc a l'aeroport de Mallorca, en un avió que tenia com a destí Barcelona. Tot va començar quan una tripulant de la companyia va indicar a la dona que "no l'acceptaven" per la seva manera de vestir. Malgrat que la resta de passatgers no hi tenien cap inconvenient i fins i tot van deixar-li roba perquè "es tapés", Vueling no va deixar que la dona embarqués. 

FACUA considera "inadmissible" aquest comportament i exigeix a les autoritats competents que sancionin "contundentment" la companyia aèria per vulnerar els drets de la usuària discriminant-la per la seva manera de vestir. Vueling ha volgut respondre a través de les xarxes socials, i ha al·legat que les condicions de transport "és igualitària per a homes i dones". "La passatgera anava en banyador", argumenta.


L'associació assenyala que és l'actitud de la companyia la que resulta del tot abusiva i recorda que les condicions contractuals del tot ambigües recollides en els contractes d'adhesió no poden justificar aquesta situació i sempre la seva interpretació ha d'anar a favor de la part més feble, al consumidor.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: