«Quina és la millor manera per practicar aquest tipus de penetració?»

per Redacció, el 4 de novembre de 2019 a les 10:51
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuària d'Adolescents.cat

Sóc una noia i m'agradaria fer sexe anal però m'ha intentat posar un dit i em fa molt mal. A part de relaxar-me, teniu algun truc per no sentir mal o menys mal? I una altra cosa, els lubricants que fan que no tinguis mal durant la penetració anal, són eficaços o no fan res? Al cap d'unes hores torna a fer mal?


Merci


RESPOSTA:

Hola!



El sexe anal requereix una preparació diferent de la penetració vaginal. L'anus no lubrica de forma natural com sí fa la vagina, per tant, aquest element és molt important.

Moltes vegades, anem ràpidament a penetrar i és important que primer tolerem el contacte amb els dits per la zona, sense penetració, i de mica en mica, si notes que estàs preparada, iniciar la penetració. Pensa que si et fa mal, la contracció de l'esfinter anal serà inevitable, i la penetració serà més complicada i dolorosa. Per tant, molta calma, paciència i tranquil·litat. No sempre és un bon moment per fer sexe anal.

Et compartim un article de la nostra companya Elena Crespi on precisament parla d'aquesta pràctica sexual i dóna algunes recomanacions que considerem et poden ser útils: https://www.elperiodico.com/es/mucho-mas-que-sexo/20140127/lo-que-hacemos-con-el-ano-3040809


Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga
@marionabusto

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí

 

Arxivat a:
CONSELLS, consultori
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: