ENQUESTA Les xarxes socials afecten l'autoestima i la percepció que tenim del nostre cos?

per Redacció, el 9 de gener de 2020 a les 10:38
Fa uns mesos Instagram va decidir eliminar els likes de les publicacions per intentar millorar el benestar emocional dels usuaris. I és que, en aquests últims anys, la xarxa social ha estat criticada per augmentar la pressió social i perjudicar l'autoestima dels joves.

Quants cops ens hem comparat amb altres persones al mirar les seves imatges? O quantes vegades ens hem sentit frustrats perquè les fotos que pujàvem tenien pocs likes?


Segurament tots i totes us heu sentit identificats/des amb les preguntes anteriors i penseu que les xarxes socials afecten el vostre estat d'ànim.

Doncs bé, per tal de saber més sobre l'impacte que tenen aquest tipus de plataformes en la nostra autoestima, la facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona està realitzant un estudi i vosaltres els podeu ajudar! Com? Molt fàcil, només heu de contestar l'enquesta que trobareu en aquest link. Participeu!


 FER L'ENQUESTA
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: