Selena Gomez confessa que va ser víctima d'abusos per part d'aquest famós

per Redacció, el 29 de gener de 2020 a les 10:02
Selena Gomez ha revelat en una entrevista que va ser víctima d'abús emocional per part de Justin Bieber. La cantant i actriu ha confessat que l'etapa que va viure amb l'artista va ser bastant dolorosa, però que ara ja ha passat pàgina.

"No em vull passar la resta de la meva vida parlant d'això. Estic molt orgullosa de poder dir que em sento més forta que mai i que he trobat una manera de superar-ho de la millor forma possible", ha assegurat. 


En aquest sentit, ha explicat que la música l'ha ajudat a tirar endavant i a desfogar-se. De fet, ha confirmat que la seva cançó, Lose You to Love Me, està centrada en la seva relació amb Justin Bieber i en com la va fer sentir que ell comencés a sortir amb Hailey Baldwin.

Què és l'abús emocional?


Humiliacions, aïllament, amenaces...aquests són només alguns dels molts comportaments lligats a l'abús emocional, un maltractament sovint invisibilitzat i difícil de detectar. Els símptomes que la teva parella et maltracta emocionalment són molt variats. A la web de la Generalitat et posen alguns exemples: 

- Controla massa els teus horaris i et fa trucades constants per saber on ets. 
- No vol que et vesteixis i et pintis com a tu t'agrada. 
- T'agafa el mòbil i llegeix el teu correu sense permís i, a sobre, et diu que si no tinguessis res per amagar no t'importaria!
- Parla malament de les teves amigues i dels teus amics perquè no surtis ni confiïs en elles o ells. 
- Té atacs de gelosia molt freqüents, sense raó. 
- Arriba a creure's que té el dret de prohibir-te parlar i expressar les teves opinions. 
- Es mostra exigent amb tu, et desvalora com a persona i t'humilia en públic i en privat. 
- T'impedeix fer determinades activitats. 
- S'enfada sense motiu, et crida, t'insulta i et vol fer creure que si l'estimessis de veritat, faries tot el que et demanés i que si no ho fas, té el dret de castigar-te. 
- Et fa culpable de coses que són la seva responsabilitat.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Selena Gomez
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: