Selena Gomez confessa que té un trastorn bipolar

per Redacció, el 7 d'abril de 2020 a les 09:34
Selena Gomez té un trastorn bipolar. Així ho va explicar ella mateixa aquest cap de setmana durant la conversa en directe que va mantenir amb Miley Cyrus per Instagram.

"Fa poc vaig anar a un dels millors psiquiatres dels Estats Units i em vaig adonar, per fi, després d'anys vivint moltes coses diferents, que tenia un trastorn bipolar", va assegurar. 


Per la seva banda, Miley Cyrus va confessar que ella pateix un trastorn obsessiu-compulsiu que l'ha fet sentir "incompresa" durant molts anys. I és que, sovint es parla poc d'aquest tipus d'afectacions i això fa que encara hi hagi molt desconeixement per part de la població. Trastorn bipolar, què és? 


D'acord amb el canal de Cat Salut de la Generalitat, el trastorn bipolar és una malaltia mental greu que es caracteritza per canvis dràstics en l'estat d'ànim. Les persones afectades oscil·len entre episodis d'eufòria i activitat (manies) i períodes de tristor i desesperança (depressió).

Aquest trastorn va més enllà dels alts i baixos emocionals que poden experimentar totes les persones: els símptomes són molt intensos, duren setmanes o mesos, tenen un gran impacte en la qualitat de vida i poden arribar a posar en risc la vida de la persona afectada. 

Tot i que és una malaltia crònica, es pot arribar a controlar amb el tractament adequat, que en molts casos permet portar una vida normal.
Arxivat a:
ACTUALITAT, Selena Gomez
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: