Li envia un mail al seu professor i la seva resposta ja acumula més de 3.000 comparticions

per Redacció, el 22 d'abril de 2020 a les 11:19
Una estudiant universitària s'ha fet viral a Twitter després de compartir el mail que li ha enviat el seu professor. I és que la seva resposta és de 10.

El docent, com podeu llegir en el tuit, no només mostra la seva comprensió i empatia a la jove, sinó que a més l'aconsella i li dona suport. "Tenir dubtes durant la carrera és una cosa completament normal. Jo mateix vaig dubtar de la meva capacitat per acabar fins a la meva última assignatura", li explica el professor, que acaba el mail amb aquestes paraules: "No estàs sola. Si necessites ajuda buscarem la manera que la rebis".


 


Què en penseu? Com està sent el contacte amb els vostres professors i professores aquests dies?



 
Arxivat a:
ACTUALITAT, professor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: