I tu quina paraula escoltes en aquest àudio? La gent a Tik Tok no es posa d'acord

per Redacció, el 30 de juliol de 2020 a les 09:39
"Green Needle" o "Brainstorm". Aquestes són les dues paraules que estan generant més debat aquests dies a les xarxes socials. El motiu? Un vídeo de Tik Tok publicat per Emily Sophie on es pot escoltar un àudio amb diferents interpretacions. 

I és que, mentre hi ha usuaris que detecten clarament el terme "Green Needle" altres asseguren percebre la paraula "Brainstorm". Es tracta, doncs, d'una discussió similar a la que va tenir lloc mesos enrere amb el famós àudio de "Laurel" i "Yanny". 
@emilysophie.m

Watch it twice and try both words 🙌 ##mindblown ##greenneedle ##brainstorm ##greenneedleorbrainstorm

♬ Shoutout to the dead creators using this for likes - redlobsterz
Com en aquella ocasió, la diferència d'interpretacions també té una explicació. La primera és que condicionem el nostre cervell llegint una paraula o una altra i això fa que la nostra percepció canviï. Així doncs, el terme que vegis primer sigui probablement el que escoltis. 

L'altra explicació és que la percepció del que sentim no és absoluta sinó que depèn de les freqüències. Per tant, si detectes millor les freqüències altes escoltaràs una paraula i si detectes millor les greus, una altra. Tu què escoltes?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, àudio, viral
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: