Per què cada cop hi ha més operacions estètiques entre els joves?

per Redacció, el 2 de setembre de 2020 a les 08:55
Les operacions estètiques són cada vegada més populars entre els joves. L'any passat un 36% de la població espanyola es va operar, segons un informe de la Societat Espanyola de Medicina Estètica. És a dir, gairebé 4 persones de cada 10 van passar pel quiròfan per fer-se algun retoc.

De fet, es tracta d'una tendència a l'alça: les operacions estètiques han crescut un 6% en els últims dos anys i un 15% respecte a 6 anys enrere.


I a què es deu aquest increment? Doncs un dels motius, tot i que no és l'únic, és l'impacte de les xarxes socials i dels i les influencers. "Hi ha unes operacions que abans fèiem molt poc i que ara, en canvi, ens demanen més després d'haver-les vist en instagramers", ha explicat el secretari general de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, reparadora i estètica, Francesc Mora, a Adolescents XL. 

En aquest sentit, el cirurgià també ha detallat que les operacions estètiques són més freqüents entre les noies (70%), que entre els nois (30%) i que una de les més demandades és l'augment o reducció de pit. A més a més, des del confinament, que han augmentat les operacions de parpella, unes intervencions que busquen millorar i fer més atractiva la mirada. 


A banda d'aquests, entre els retocs més demandats entre els joves hi trobem l'otoplàstia, la rinoplàstia i la ginecomàstia, la qual és habitual entre els nois i consisteix en reduir la mida de les glàndules mamàries.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: