És amor o només atracció física?

per Redacció, el 7 de setembre de 2020 a les 12:29
És només atracció física o amor? Tots ens hem fet o ens farem aquesta pregunta al llarg de la nostra vida. I és que, diferenciar aquestes dues emocions pot comportar confusió. 

De fet, no és que siguin sensacions totalment independents una de l'altra: quan ens enamorem sentim atracció cap a l'altra persona. Ara bé, sentir atracció cap algú no vol dir que l'estimem i aquí és on hi ha la diferència. 


L'atracció és temporal, mentre que l'amor perdura. Quan ens enamorem, volem passar temps amb l'altra persona, fer-la feliç, fer-la sentir còmode...compartir moments amb ell/a ens omple. 

Pin on Abtaf abrak


Quan només sentim atracció, en canvi, volem tenir una relació física amb l'altra persona, però no sentim un vincle d'afecte. De fet, el més probable és que, un cop haguem tingut algun tipus de relació amb ell/a, anem perdent l'interès. Si estem enamorats, en canvi, les ganes d'estar amb l'altre augmenten.

Així doncs, si tenim aquest dubte, preguntar-nos per què volem estar amb l'altra persona, ens pot ajudar a resoldre'l.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: