Estàs vivint una relació tòxica?

per Redacció, el 17 de setembre de 2020 a les 10:52
Adonar-nos que estem vivint una relació tòxica no sempre és fàcil. Els estereotips presents en la nostra societat, les inseguretats, les pors...fan que de vegades acceptem o normalitzem comportaments que no són saludables per les nostres relacions. 

I què és tòxic? Doncs es considera "tòxic qui fa patir l'altra persona amb la seva conducta". Així ho assegura Sílvia Congost, experta en relacions, en els seus vídeos de Youtube. 

Quan s'estableix un vincle tòxic amb l'altre, acostuma a ser difícil de canviar, i el més recomanable, normalment, és trencar la relació. 

A continuació us portem una llista de comportaments i senyals que indiquen una possible relació tòxica. T'hi has sentit identificat/da? Si has marcat la majoria de punts del llistat, segurament estàs en una relació que no és sana i cal que et replantegis les coses.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: